O zalauanca a lasat handbalul pentru a se apuca de cantat

O zalauanca a lasat  handbalul pentru  a se apuca de cantat

Tanara cantareata de doar 18 ani Diana Maria Sarbu s-a lasat in urma cu doi ani de handbal pentru a incanta salajenii cu vocea sa. Nascuta pe 28 aprilie 2000, este acum clasa a XII-a si reuseste sa încânte audienta la fiecare reprezentatie artistica pe care o are. 

rn

Diana studiaza acum la Liceul de Arta "Ioan Sima", insa in trecut a fost o componenta de baza a formatiei CSS Zalau. Timp de sase ani a fost una dintre cele mai bune handbaliste ale Clubului Sportiv Scolar Zalau. Adolescenta a jucat handbal pe postul de centru si inter, ajungând cu echipa pâna la turneul semifinal. A fost pregatita de Dan Pavel si Gabriela Muntean.
Tânara este un fan al echipei HC Zalau, mergând foarte des la meciurile echipei pregatite de Gheorghe Tadici, fiind în tribune chiar si la finala Cupei EHF din 2012, când gruparea de la poalele Mesesului a întâlnit rusoaicele de la Lada.
Adolescenta a fost pasionata atât de sport, cât si de muzica, reusind sa faca performanta si in domeniul artistic. A ales muzica si în continuare reuseste sa încânte audienta cu vocea sa. A fost premiata în clasa a IX-a la Festivalul National "Viva la Musica" cu premiul întâi, iar anul trecut, la acelasi festival national s-a clasat pe locul doi. A mai participat la diferite evenimente din judetul Salaj, urcând de foarte multe ori pe scena, dar a fost prezenta si la Festivalul "Mândru Cântec Salajean".

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *