decembrie 6, 2022

O victorie la Galaţi ii duce pe zălăuani in finală

Formaţia de la poalele Meseşului are nevoie încă o victorie cu Arcada Galaţi pentru a-şi asigura biletul în marea finală a Diviziei A1


După ce Volei Municipal Zalău s-a impus în ambele partide jucate cu Arcada Galaţi, zălăuanii mai au nevoie doar de o victorie pentru a accede în finală. Primele două partide din play-off au avut loc la Zalău, iar următoarele două, se vor disputa la Galaţi. Avantajul este de partea vicecampionilor, deoarece dacă vor câştiga încă un meci se califică în finală,iar în cazul în care pierd ambele partide cu gălăţenii, va mai avea loc un meci, cel decisiv, însă tot la Zalău.

Şi în celelalte meciuri din play-off, craiovenii i-au învins pe băimăreni. La fel ca şi Zalăul, SCMU Craiova mai are nevoie de încă o victorie pentru a ajunge în finală.
Zălăuanii vor avea două partide dificile cu Galaţiul, având în vedere că aceştia stop_coloana joacă pe propriul teren. Faptul că suporterii susţin o echipă pe tot parcursul unei partide, poate decide chiar soarta unui joc, având în vedere că echipa aclamată de public se poate ambiţiona mult mai mult. Şi în meciurile avute acasă, vicecampiona en-titre s-a bucurat de susţinerea publicului zălăuan, aşadar meciurile din deplasare nu vor fi uşoare pentru voleibaliştii antrenaţi de Stoyan Stoev.
Următoarele două partide ale zălăuanilor se vor muta la Galaţi, în sala Polivalentă “Dunărea”, pe 4 aprilie, ora 18.00 şi 5 aprilie, ora 18.30. Ambele meciuri vor putea fi văzute în direct pe Digi Sport.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *