Aparat Auditiv Cu 6 Trepte Reglaj42 RON

Aniversare Cronica Carcotasilor – Uratenie pe muchie de cutitBarbatii nu se descurca fara eleLa arabi ca la rromiCe merge un masaj de dimineata
O vitea baltata, alba cu pete negre, a fost vanduta la licitatie cu aproape 100.000 de euro, miercuri, devenind cea mai scumpa vaca de lapte din Marea Britanie.

Vitica, in varsta de cinci luni, numita Willsbro Emilyann, a fost cumparata de un crescator din Spania, care a nu a ezitat sa scoata din buzunar aproape 100.000 de euro, pentru a pune mana pe mostenitoarea celor mai pure gene din rasa Holstein, scrie The Telegraph.

Vitica se va transforma intr-o vaca de toata frumusetea, capabila sa produca de doua ori mai mult lapte ca orice ruda a sa din Marea Britanie si peste 50 de vitici si vitei de soi, prin imperechere artificiala.

20 milioane lei pentru imbunatatirea raselor de animale

Pana acum, cea mai scumpa vaca de lapte din Marea Britanie se vanduse cu circa 50.000 de euro, pragul de 100.000 de euro nemaifiind atins decat de vacile de carne, mai mari si mai scumpe.

„Sunt sigur ca publicul larg va fi surprins de pret, insa aceasta vaca are cea mai buna mostenire genetica din Europa, daca nu din lume”, explica Jon Long, editor al unei reviste dedicate fermierilor britanici, prezent la evenimentul de miercuri.

Spre deosebire de o vaca normala, ce produce anual 7.800 de litri de lapte, cea mai scumpa vaca din Regatul Unit va produce peste 15.000 de litri de lapte, in fiecare an.

A folosit ambulanta ca sa transporte o vaca

Willsbro Emilyann a fost conceputa prin transfer de embrioni, cu ovule fertilizate in laborator.

Mama vitelei este crescuta in Statele Unite si costa peste 400.000 de euro, la fel ca si tatal campion, ce valoreaza tot cateva sute de mii de euro.

In mod normal, o vitica se vinde cu circa 800 de euro in Marea Britanie, insa expertii spun ca Emilyann face toti banii.