O șimleuancă, șefă de promoție la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

2
7159

Diana Ștefania Crișan, o tânără din Șimleu Silvaniei, studentă la Universtitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, a reușit performața de a primi titlul de „șef de promoţie”, specializarea Tehnică Dentară.

Șimleuanca, fostă elevă a Colegiului Național „Simion Bărnuțiu”, a demonstrat, în cei trei ani de studiu, că se numără printre cei mai buni dintre cei buni.

„Dragi colegi, E momentul să fim mândri și recunoscători pentru tot ceea ce ne-au oferit acești ani, pentru cadrele didactice ale Universității noastre și dăruirea cu care ne-au sporit bagajul cunoștințelor, pentru susținerea necondiționată a familiilor și, nu în ultimul rând, noua înșine, pentru strădania de a duce la bun sfârșit drumul început în urmă cu 3 ani. Gândurile mele bune se îndreaptă către fiecare dintre voi în parte, alături de sfatul de a ținti cât mai sus în carierele voastre și de a nu vă uita niciodată propria valoare”, e mesajul transmis de Diana Ștefania Crișan colegilor săi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.