februarie 6, 2023

O saptamana la munte costa intre 158 si 358 lei pe sejur

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul “O saptamana la munte”, prin care un sejur de cinci nopti la hoteluri de 2-4 stele costa, in perioada 1 martie – 30 aprilie, intre 158 de lei si 358 de lei de persoana.
Durata sejurului in cadrul programului este de cinci nopti, incepand de duminica pana vineri. Tarifele pentru un loc, fara servicii de masa, sunt de 158 lei la un hotel de doua stele, de 258 de lei la trei stele si de 358 de lei la patru stele. Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti dupa principiul “primul venit, primul servit”. In conditiile in care tot mai multi romani sunt afectati de criza economica, FPTR considera ca turistii romani trebuie sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania, in conditii cat mai avantajoase. Potrivit reprezentantilor patronatului, pana acum s-au inscris 36 de hoteluri din zona montana, care au pus la dispozitie peste 1.000 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca peste 9.000 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte prin acest program.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut