O săptămână de vacanţă pentru elevi

2
275

Elevii intră de vineri, după terminarea cursurilor online, timp de săptămână, în vacanţa intersemestrială, cursurile urmând a fi reluate în 8 februarie.

Autorităţile nu au decis încă în ce formă vor începe cursurile, o decizie în acest sens urmând a fi luată în primele zile din februarie.

Anul şcolar 2020 – 2021 este structurat pe două semestre, care însumează 34 de săptămâni. Semestrul al II-lea începe pe 8 februarie şi se va încheia pe 18 iunie.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, următoarele vacanţe sunt programate în perioada 2 – 11 aprilie (Paştele Catolic) şi 30 aprilie – 9 mai (Paştele Ortodox).

Vacanţa de vară va începe pe 18 iunie.

Prin excepţie de la aceste prevederi, pentru clasele terminale din învăţământul liceal anul şcolar are 32 de săptămâni de cursuri şi se încheie la data de 4 iunie.

Pentru clasele a VIII-a, anul şcolar are 33 de săptămâni de cursuri şi se încheie la data de 11 iunie, în timp ce pentru clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică cu excepţia claselor terminale şi pentru clasele din învăţământul profesional anul şcolar are 37 de săptămâni de cursuri. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.