septembrie 24, 2022

O sansa pentru nevoiasi oferita la Simleu Silvaniei de o asociatie nonprofit

Miercuri, 19 Decembrie, de la ora 18.00, va avea loc un concert de colinde cu scop caritabil în Simleu Silvaniei la Biblioteca Casa Cartii.
Actiunea este organizata de o asociatie nonprofit din Simleu Silvaniei: „NEW HOPE TRUE LOVE ETERNAL LIFE MINISTRIES ORG.”
Scopul este unul caritabil. Vor fi ajutati oamenii strazii cu alimente, îmbracaminte, încaltaminte si prajituri de Craciun.
Se vor face pachete de Craciun copiilor de la Scoala speciala cu care asociatia are si un parteneriat de colaborare.
Vor fi ajutate casele de copii de la Iaz si Bic. De asemenea, familiile cu nevoi speciale vor fi sprijinite pentru a se bucura de aceste sarbatori.
Si nu in cele din urma, va fi ajutata Simona, o tânara care nu are parinti si are nevoie urgenta de o pereche de ochelari pentru a nu i se agrava problemele pe care le are la ochi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.