septembrie 29, 2023

O sălăjeancă, câştigătoare a Festivalului Național de Folclor „Ponoare, Ponoare”

0

Flavia Maria Sabo

Marele trofeu al ediției a XVII-a a Festivalului Național de Folclor „Ponoare, Ponoare” a fost câștigat de Flavia Maria Sabo, din județul Sălaj.

În weekend, în comuna Ponoarele, s-a desfășurat o nouă ediție a festivalului – concurs, devenit tradiție, “Ponoare, Ponoare”. Pe scenă, au urcat concurenți veniți din multe zone ale țării să cânte în fața juriului și publicului din Mehedinți. Sunt tineri din Dâmbovița, Sălaj, Alba, Argeș, Prahova, Botoșani, Gorj, Dolj, Olt, Giurgiu și Mehedinți, care au fost acompaniați de Ansamblul Profesionist “Danubius” din cadrul Centrului Cultural “Nichita Stănescu” al Consiliului Județean Mehedinți. Festivalul Concurs “Ponoare, Ponoare” se identifică cu zona de nord a județului Mehedinți, pe care o promovează și o ține în sufletele participanților, dar și ale turiștilor veniți la spectacol.

Marele trofeu al ediției a XVII-a a Festivalului Național de Folclor “Ponoare, Ponoare” a fost câștigat de Flavia Maria Sabo, din județul Sălaj. Dat fiind nivelul ridicat al concurenților înscriși în concurs anul acesta, juriul a acordat două premii pentru locul I și două premii pentru locul al II-lea.

Sursa info&foto: actualmehedinti.ro

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut