O șoferița de 20 de ani a luat-o razna pe șosea aproape de intrarea in Zalau

Un grav accident de circulatie a avut loc ieri, 15 august, în jurul orei 18.20, pe Meseș, la mica distanța de intrarea în Zalau.
Accidentul s-a produs pe sensul de coborâre, când o șoferița tânara de doar 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un Opel Corsa albastru, înmatriculat în județul Satu Mare cu numerele SM 95 HET, într-o curba deosebit de periculoasa a pierdut controlul volanului din cauza neatenției, a intrat pe contrasens și apoi s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului rostogolindu-se în șanț.
Martorii oculari spun ca norocul tinerei a fost ca nu a avut viteza mare. La Serviciul Județean de Ambulanța Salaj s-a transmis ca sunt cinci victime, SJA mergând cu trei ambulanțe la fața locului. Trei din cei cinci pasageri au ieșit din mașina pe propriile picioare, doar doi pasageri având nevoie de îngrijiri medicale de urgența. stop_coloana Șoferița mașini s-a ales doar cu câteva zgârieturi, însa toate cele cinci persoane din mașina au fost în final transportate la Urgența de Ambulanțe. Ele au vârste cuprinse între 16 și 49 de ani.
La fața locului s-au mai deplasat doua echipaje de la ISU Porolissum, care au descarcerat victimele.
Unul din martorii oculari a fost chiar un timișorean fost cadru ISU, care s-a oprit și a dat o mâna de ajutor salvatorilor.
Poliția face în continuare cercetari, din primele date reieșind ca șoferița nu a consumat alcool, conform Mariei Cristea, purtatorul de cuvânt al IPJ Salaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *