noiembrie 30, 2022

O șoferiță vitezomană a lăsat satul Brebi fără curent electric

O șoferiță vitezomană din Jibou a lăsat ieri satul Brebi fără curent electric, după ce s-a izbit frontal de un stâlp de electricitate. 

Evenimentul nefericit s-a petrecut la ora 10.30, când șoferița de 27 de ani, care conducea un autoturism marca Land Rover înmatriculat în București pe direcția Zalău – Jibou, nu a adaptat viteza la conditiile de drum – ninsoare și gheață pe carosabil. Într-o curbă deosebit de periculoasă, la intersecția drumului Zalău – Jibou cu drumul comunal “Bucur”, s-a izbit frontal de un stâlp de electricitate din beton.
Martorii oculari spun că aceasta gonea cu 100 de kilometri la oră și că înainte de impact s-a angajat într-o depășire riscantă. Lovitura a fost atât de puternică încât instalatia de pe stâlp a fost deteriorată. Din fericire, nu au fost victime. Fața mașinii a fost însă distrusă complet. stop_coloana
Un echipaj de la Electrica sucursala Jibou a intervenit rapid, dar situația furnizării electrice la Brebi a fost remediată abia după câteva ore bune. Primarul comunei Creaca, Eugen Terec, ne-a spus că a fost ca o ironie a sorții. “Chiar înainte de accident cu o oră am primit o adresă de la Electrica prin care ne spuneau că dacă întâmpinăm orice probleme la liniile de electricitate din cauza vremii nefavorabile să sunăm de îndată dispeceratul pentru a se putea acționa rapid. Se pare ca ironia sorții a făcut ca să se producă acest accident”, ne-a spus Eugen Terec. 

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *