VCM Piatra Neamt – Remat Zalau0-3 (-17, – 22, -21)
Sambata, 21 noiembrie, voleibalistii de la Remat au castigat in deplasare meciul cu VCM LPS Neamt, una dintre adversarele cele mai puternice din acest campionat. Victoria zalauanilor repurtata la Piatra Neamt este cea de-a sasea din acest campionat. A fost o partida dominata clar de zalauani, urmare a unui joc frumos, aidoma celor impotriva tomitanilor si dejenilor.
Primul set a debutat sub asupiciile unui scor strans, pentru ca apoi voleibalistii Remat-ului sa-i lase fara replica pe nemteni, conducand la diferente de 6,7 si chiar 8 puncte, finalizat cu 17-25 pentru zalauani. Cel de-al doilea set a fost caracterizat printr-un joc echilibrat, oglindit si pe tabela de marcaj, castigat de echipa noastra cu 25-22. In cel de-al treilea set, gazdele au dat emotii elevilor lui Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu, incercand din rasputeri sa stavileasca elanul echipei vizitatoare, punctand pe ultima suta de metri: 21-18, 21-20, 22-20, 23-21, 24-21, dar atat, pentru ca setul s-a incheiat cu 25-21 pentru echipa noastra si victorie de meci cu 0-3 pentru Remat.
S-a remarcat intreaga echipa in toate fazele de joc, blocajul indeosebi a stavilit orice tentativa de revenire a gazdelor.
Alte rezultate din aceasta etapa: Torpi Targu Mures-SCMU Craiova 3-0, CVM Brasov-U Cluj 1-3, Dinamo -Steaua 3-0, Unirea Dej-Tomis Constanta 0-3.