O nouă generație de polițiști a depus jurământul

1
460

        Joi, la primele ore ale dimineții, absolvenții promoției 2021 ai Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București au depus jurământul de credință pentru patrie, susținuți fiind și în acest moment emoționant al debutului carierei de familie și cei apropiați. Printre absolvenții care au încheiat cu succes studiile se regăsesc și doi sălăjeni, Roxana Droj și Cătălin Vedinaș.

La ceremonia depunerii jurământului a fost prezent și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, care a pus și piatra de temelie a unei biserici reprezentative pentru instituția guvernamentală pe care acum o conduce

 ”Am participat astăzi la ceremonia depunerii Jurământului de credință de către absolvenții Academiei de Poliție din promoția 2021.

A fost un moment festiv încărcat de emoție care a avut și o semnificație aparte. Cu ocazia avansării și depunerii jurământului de credința, în incinta Academiei de Poliție am pus astăzi piatra de temelie a unui lăcaș de cult care va fi reprezentativ pentru Ministerul Afacerilor Interne.

Pentru acești tineri, absolvirea Academiei de Poliției marchează începutul unei noi etape către maturizare, responsabilizare și asumarea deciziilor și acțiunilor pe plan profesional și personal.

M-am bucurat că acești tineri au ales această carieră, mai ales în aceste vremuri când în serviciul public este mare nevoie de forțe proaspete și bine pregătite.

Le-am transmis absolvenților din promoția 2021 că și-au asumat o misiune dificilă, dar deosebit de onorantă, care presupune mai înainte de toate o conduită ireproșabilă, integritate și mult profesionalism.

De asemenea, i-am îndemnat să nu uite nicio clipă că trebuie să fie modele și repere pentru societate, atât în exercitarea profesiei, cât și în timpul liber.

Felicitări și succes în carieră tuturor! Fiți mândri că ați ales această cale și onorați-o cu devotament și professionalism”, a comunicat Bode după încheierea ceremoniei pe pagina sa de facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.