septembrie 28, 2022

O noua editie a târgului de martisoare de la Zalau

In data de 23 februarie va fi organizata la Zalau a IX–a editie a târgului de martisoare traditionale, eveniment la care sunt asteptati mesteri populari din judet si elevi ai scolilor din Zalau si din judet, care vor confectiona si vor expune martisoare pentru public. 

rn

Evenimentul va avea loc sâmbata, 23 februarie, in Sala „Dialoguri Europene” a Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj, de la ora 9.00.
Organizatorii sunt Centrul de Cultura si Arta Salaj, Inspectoratul scolar Judetean Salaj si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.