septembrie 28, 2023

O nouă ediție a evenimentului „Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană”

0

În perioada 15-17 septembrie, la Zalău are loc cea de-a opta ediție a evenimentului „Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană”.

În acest an, locația va fi una nouă: zona pietonală recent amenajată din inima Zalăului.

De altfel, ediția din acest an va fi una aparte, ținând cont că sărbătorim 550 de ani de când oraşul Zalău a primit statutul de târg, acordat de către Matei Corvin, regele Ungariei şi Boemiei.

Timp de două zile aveți ocazia să savurați bunătăți locale, să câștigați premii la tombola organizată, să vă bucurați de spectacole stradale și să admirați admira un show pirotehnic fascinant, marca Peregrinii.

Nu vor lipsi expozițiile, un târg al olarilor cu participarea unor meșteri din Ungaria, atelierele pentru copii și pentru adulți.

E de neratat concertul inedit de muzică veche, susținut de Trupa Trei Parale, în seara zilei de sâmbătă!

Duminică, atmosfera de târg va fi acompaniată de spectacole acustice, susținute de trupa Peregrinii, și colorată cu baloane uriașe de săpun.

Pe toată durata evenimentului, aveți ocazia de a descoperi Zalăul, printr-un tur ghidat, prin centrul vechi al orașului.

„Haidaț’ pă la noi! Deschideți lada cu zestre sălăjeană” este organizat de Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Țara Silvaniei, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, primăriile comunelor Buciumi, Camăr, Hereclean, Plopiș, Sălățig și Șamșud.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut