ianuarie 27, 2023

O nouă antologie sub egida Asociației Scriitorilor Sălaj: „Însemnări de pe frontul cuvintelor”

La Editura „Caiete Silvane”, în colecția „Scriitori sălăjeni”, a apărut, cu sprijinul Consiliului Județean Sălaj și al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, antologia „Însemnări de pe frontul cuvintelor”.

Antologia „Însemnări de pe frontul cuvintelor” este o continuare a iniţiativei noastre de a sprijini și totodată de a reliefa activitatea membrilor Asociaţiei Scriitorilor din Județul Sălaj (AS-SJ) și prin asemenea demersuri editoriale. Această a patra antologie, de cronici și comentarii critice semnate de membri ai AS-SJ, completează volumele publicate, în anii 2020 și 2021, de Editura „Caiete Silvane”: „18 poeţi”, „11 prozatori” şi „Şase dramaturgi”.

Semnează în antologie scriitorii sălăjeni: Carmen Georgeta Ardelean, Silvia Bodea Sălăjan, Imelda Chința, Györfi-Deák György, Marcel Lucaciu, Alice Valeria Micu, Gheorghe Moga, Viorel Mureșan, Ion Pițoiu-Dragomir, Teodor Sărăcuț-Comănescu, Daniel Săuca.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut