O nouă victorie in trei seturi pentru Volei Municipal Zalău

O nouă victorie in trei seturi pentru Volei Municipal Zalău

Elevii lui Marian Constantin au trecut destul de uşor de Volei Club Banatul Caransebeş şi rămâne pe locul secund în Divizia A1, cu o singură etapă rămasă până la finalul sezonului regulat

În finalul sezonului regulat, partida de la Caransebeș se anunța cea mai dificilă pentru Volei Municipal Zalău. Nu a fost însă deloc așa, deoarece vicecampioana și-a impus jocul și în Banat, unde a obținut o nouă victorie în trei seturi.

Încă din debut, elevii lui Marius Constantin au început în forță și au condus cu 6 – 2 la primul time-out tehnic. Diferența a crescut la opt puncte, moment în care gazdele au solicitat time-out, însă fără efect, deoarece Volei Municipal și-a continuat recitalul. Cea mai mare diferență a fost de 14 puncte, iar în final, vicecampioana s-a impus cu 25 – 12.

Setul doi a fost cel mai echilibrat, iar bănățenii au condus în debut cu 2 – 1, 4 – 2 și 5 – 4. La primul time-out tehnic, Zalăul a fost în avantaj minim, după care s-a distanțat la două, trei și patru puncte la a doua întrerupere tehnică, 12 – 16. Cu un joc excat pe faza de atac, zălăuanii nu au acordat nicio șansă adversarului, astfel că s-au impus și în setul doi destul de clar, la o diferență de patru puncte.

În setul trei, Volei Municipal Zalău a dorit să închidă rapid socotelile și s-a desprins de adversar încă de la început. După 4 – 8 și 10 – 16 la cele două întreruperi tehnice, Zalăul și-a adjudecat setul la o diferență de 12 puncte și a obținut a patra victorie consecutivă în trei seturi, reușind același scor și în meciurile cu Unirea Dej, U Cluj și CSM București.

Pentru gruparea de sub Meseș urmează o nouă deplasare, sâmbătă, la Piatra Neamț, partida de pe terenul ”lanternei roșii” fiind ultima înaintea acelui minicampionat în care s-au calificat primele șase clasate

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *