O masă caldă pentru nevoiași

0
1114

Proiectul ”O masă caldă” inițiat de zălăuanul Radu Pădurean a continuat și sâmbăta trecută. De data aceasta, voluntarii care s-au implicat pentru prepararea a peste 100 de porții de mîncare pentru cei nevoiași au fost cei de la Asociația de Dezvoltare Intracomunitară ”Țara Silvaniei”.

Noul manager al ADI ”Țara Silvaniei”, Daniel Stejeran, și-a mobilizat colegii și au pregătit împreună 110 de porții de mâncare pentru sălăjeni nevoiași.

”A-i ajuta pe ceilalţi, iată preţul pe care-l plătim pentru privilegiul de a trăi pe acest pământ – N. Eldon Tanner. Cu aceste cuvinte în suflet, colegii de la A.D.I. Țara Silvaniei, au adus o frântură de bucurie pentru o comunitate mică și lipsită de posibilități materiale. Cu sprijinul proiectului „O Masă Caldă”, inițiat de Radu Pădurean, și cu implicarea a doi chefi bucătari, Mircea Groza și Viorel Mărcuș, au fost pregătite 110 porții de mâncare pentru oamenii nevoiași din comunitatea sălăjeană. Împreună cu Asociația „Dragoste Desculță”, o parte din pachete au ajuns și în alte comunități nevoiașe din Sălaj. Unitatea ne face mai puternici și mai implicate”, este mesajul transmis de către ADI ”Țara Silvaniei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.