ianuarie 27, 2023

O masă caldă pentru nevoiași

Proiectul ”O masă caldă” inițiat de zălăuanul Radu Pădurean a continuat și sâmbăta trecută. De data aceasta, voluntarii care s-au implicat pentru prepararea a peste 100 de porții de mîncare pentru cei nevoiași au fost cei de la Asociația de Dezvoltare Intracomunitară ”Țara Silvaniei”.

Noul manager al ADI ”Țara Silvaniei”, Daniel Stejeran, și-a mobilizat colegii și au pregătit împreună 110 de porții de mâncare pentru sălăjeni nevoiași.

”A-i ajuta pe ceilalţi, iată preţul pe care-l plătim pentru privilegiul de a trăi pe acest pământ – N. Eldon Tanner. Cu aceste cuvinte în suflet, colegii de la A.D.I. Țara Silvaniei, au adus o frântură de bucurie pentru o comunitate mică și lipsită de posibilități materiale. Cu sprijinul proiectului “O Masă Caldă”, inițiat de Radu Pădurean, și cu implicarea a doi chefi bucătari, Mircea Groza și Viorel Mărcuș, au fost pregătite 110 porții de mâncare pentru oamenii nevoiași din comunitatea sălăjeană. Împreună cu Asociația “Dragoste Desculță”, o parte din pachete au ajuns și în alte comunități nevoiașe din Sălaj. Unitatea ne face mai puternici și mai implicate”, este mesajul transmis de către ADI ”Țara Silvaniei”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut