O mașina s-a rostogolit in șanț

Un accident grav în urma caruia un autoturism s-a rostogolit în șanțul de pe marginea drumului a avut loc duminica, 24 iulie, în jurul orelor 18.00, pe raza localitații Panic, lânga sediul Jandarmeriei. 

Doar șnsa a facut ca cei doi ocupanți ai mașinii sa scape teferi. O femeie de 36 de ani, din Zalau, pe nume P. Mihaela, pasagera în locul din dreapta fața, a suferit rani ușoare.
Șoferul, un barbat de 48 de ani din Zalau, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, rasturnându-se în șanțul de pe partea stânga a direcției de mers. Tot norocul a facut ca pe contrasens sa nu vina nici o mșina în acel moment.
La locul accidentului a fost solicitata ambulanța, iar femeia ranita a fost stop_coloana transportata la Urgența Spitalului Județean, unde medicii au constatat ca P. Mihaela a scapat din accident doar cu o contuzie la cotul drept și leziuni ușoare.
Polițiștii au testat șoferul cu aparatul etilotest, însa acesta nu se afla sub influența bauturilor alcoolice. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *