septembrie 24, 2023

Acestea au fost gandurile cu care elevii Liceului Sportiv “Avram Iancu” Zalau, insotiti de doamna invatatoare Puscas Lucretia si de domnul profesor Buzatu Vasile, au demarat o actiune de curatenie in zona Bradetului, in jurul scolii si in parcul din apropiere. Ea s-a desfasurat in 3 aprilie a.c. si se incadreaza in actiunea “Luna Curateniei” organizata de catre Primaria Municipiului Zalau.
Speram ca exemplul nostru va sensibiliza locuitorii Zalaului , care vor intelege ca un ambient placut este totodata sanatos.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut