octombrie 7, 2022

O gasca de patru hoti a dat lovitura la o casa din Tihau

Au ras tot din gospodarie – hidrofor, aparat de sudura, flexuri, masini de gaurit, masini de slefuit, circulare electrice, motocositoare

rn

O femeie din Harghita a dat de lucru politistilor salajeni, anuntand prin 112, in urma cu aproape doua saptamâni, pe 6 februarie, ca i-a fost pradata casa pe care o detine in localitatea Tihau, comuna Surduc.
Pagubita ii informa pe politisti ca hotii au patruns prin efractie in gospodarie, in casa si in garaj, de unde au furat cam tot ce se putea fura – hidrofor, aparat de sudura, flexuri, masini de gaurit, masini de slefuit, circulare electrice, o motocositoare, etc.). Prejudiciul cauzat se ridica la aproximativ 10.000 de lei.
La o zi de la sesizarea faptei, pe 7 februarie, agentul sef Fazacas Radu si agentul principal Parna Sorin Dan, ambii de la Postul de Politie Surduc, s-au pus pe treaba si, dupa verificarile lor, au dost identificati suspectii. Este vorba despre patru tineri, cu vârste cuprinse intre 18 si 21 ani, din Mirsid, Napradea si Somes Odorhei.
S-a reusit si recuperarea a aproximativ 90 la suta din prejudiciu, care a fost restituit pagubitilor.
Politistii au intocmit dosar penal pentru furt calificat si continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor patru hoti harnici.
Pentru reusita lor, politistii din Surduc – Parna Sorin Dan si Fazacas Radu – au primit multumiri de la sotul femeii pagubite, intr-un mesaj transmis luni, 18 februarie, Politiei din Salaj.
”(…) tin sa aduc multumirile mele echipei din cadrul inspectoratului – Postul de Politie Comunala Surduc (…) sunt C. Sandu, din Harghita, proprietarul bunurilor din casa situata in satul Tihau, comuna Surduc, judetul Salaj, ce au fost subtilizate intr-un mod barbar, prin distrugerea proprietatii de catre patru indivizi al caror loc e dupa gratii. Tot ce era acolo era rodul muncii familiei mele, iar sa vezi ca niste oameni certati cu legea iti iau totul fara pic de bun simt, e frustrant si te face sa te intrebi daca mai exista dreptate pe pamânt. si exista! Când mi-am pierdut orice speranta, la doar o zi dupa ce mi-au spart casa, politistii m-au chemat pentru a-mi returna aproape toate bunurile. Frumos! Le multumesc! Institutia poate fi mândra de asa angajati destoinici dedicati datoriei, fata de noi si cu simtul responsabilitatii functiei pe care o ocupa“, este parte din mesajul adresat Politiei.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.