septembrie 24, 2022

O fetita de 11 ani din Zalau este data disparuta si este cautata de Politie

Piros Julia nu s-a mai intors marti de la scoala. Cei care pot oferi orice informatie sunt rugati sa sune la 112

rn

O fetita de 11 ani din Zalau, este data disparuta si este cautata de Politie.
Fata se numeste Piros Iulia. A plecat marti dimineata, 12 iunie, de acasa si nu s-a mai întors. Disparitia a fost sesizata de mama ei, prin apelul de urgenta 112, marti seara, la ora 21.25, spunand ca nu a mai revenit acasa dupa programul de la scoala.
La plecare, fetita era îmbracata cu pantaloni de culoare albastra, camasa în carouri alb-albastru, iar în picioare purta pantofi de culoare neagra.
Semnalmentele sunt: înaltime 1,40 m, par lung, saten, fata ovala, fara semne particulare.
Politisti au format imediat echipe de cautare prin zonele frecventate de fetita, însa, pâna în prezent nu au fost gasita.
Cei care pot oferi informatii sunt rugati sa anunte Politia prin apelul de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.