O femeie din Zalău a fost găsită decedată în locuință

Pompierii din Zalău au intervenit miercuri, 23 februarie, în jurul orei 10.30, pentru deblocarea ușii unui apartament din zona sensului giratoriu de la Kaufland, pe Bulevardul Mihai Viteazul.

În locuință a fost descoperită o persoană decedată, de sex feminin, în vârstă de 69 de ani, care nu răspunsese la telefon sau la ușă de trei zile.

La fața locului a fost prezent și un echipaj al Poliției, care a constatat că femeia nu prezenta urme de violență și nu există suspiciuni cu privire la deces.

”Astăzi (miercuri, 23 februarie -n. red.), la ora 10:30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie de 69 de ani, din Zalău, care locuiește singură, nu răspunde de 3 zile la telefon și nici la ușă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și pompierii, care au pătruns în locuință și au constatat că femeia de 69 de ani era decedată.

Cadavrul nu prezenta urme de violență.
Nu există suspiciuni cu privire la decesul femeii, motiv pentru care medicul de familie a eliberat certificatul de deces”, este comunicarea oficială a reprezentanților IPJ Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *