septembrie 28, 2023

O femeie din Sărmășag și-a înjunghiat concubinul

0

O femeie din Sărmășag, în vârstă de 53 de ani, a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat concubinul. Pe fondul unui conflict spontan, femeia i-a aplicat bărbatului cu care locuia o lovitură de cuțit în zona abdominală, punându-i viața în pericol. Este cercetată acum de procurori pentru tentativă de omor.

Potrivit datelor furnizate de procurori, în 8 septembrie, pe fondul consumului de alcool, între G. Eva și concubinul său L.M., în vârstă de 46 de ani, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care femeia a luat un cuţit cu lama de 8 centimetri şi i-a aplicat bărbatului o lovitură cu cuţitul în zona abdominală,
provocându-i o plagă înţepată penetrantă în cavitatea peritoneală, punându-i în primejdie viaţa.
În aceeași zi, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatei pe o durată de 24 de ore. În 9 septembrie, procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a femeii, măsură admisă de judecătorul de la Tribunalul Sălaj.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut