septembrie 24, 2022

O fata din Zalau de numai 11 ani, Piros Julia, a disparut

O fetita de 11 ani, din municipiul Zalau, a plecat marti dimineata, 12 iunie, de acasa si nu s-a mai întors. La data plecarii, PIROS JULIA, de 11 ani, din Zalau, a plecat de acasa si nu a mai revenit pâna în prezent. Disparitia a fost sesizata de mama acesteia, prin apelul de urgenta 112, la ora 21.25, care a precizat ca fetita a plecat în dimineata zilei de 12 iunie la scoala si nu a mai revenit acasa. La plecare era îmbracata cu pantaloni de culoare albastra, camasa în carouri alb-albastru, iar în picioare purta pantofi de culoare neagra. Semnalmente: înaltime 1,40 m, par lung, saten, fata ovala, fara semne particulare.

rn

Politisti au format imediat echipe de cautare prin zonele frecventate de aceasta, însa, pâna în prezent nu au fost gasita. Cei care pot oferi informatii sunt rugati sa anunte Politia prin apelul de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.