septembrie 24, 2022

O fata de numai 15 ani din Zalau a vrut sa-și dea foc in strada

O tânara de numai 15 ani și-a turnat benzina peste haine și a amenințat ca-și da foc, eveniment care s-a petrecut sâmbata, 2 aprilie, la ora 14.06, pe strada Tudor Vladimirescu din Zalau, în apropierea Tribunalului Salaj. 

Patrula mixta din polițist și jandarm ajunsa la fața locului a reușit sa o imobilizeze, împiedicând-o astfel sa foloseasca bricheta pe care o avea la mâna.
Fața de minora de 15 ani, din Zalau, polțiștii au luat masura sancționarii contravenționale, cu amenda în valoare stop_coloanade 100 lei, conform Legii 61/1991, pentru savârșirea în public de fapte, acte sau gesturi de natura sa tulbure ordinea și liniștea publica sau sa provoace indignarea cetațenilor.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.