Chiar daca s-a dorit a fi – si chiar a fost – un regal folcloric, vedeta spectacolului muzical-coregrafic “Flori alese salajene”, desfasurat miercuri la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, a fost prezentatoarea Iuliana Tudor, cunoscuta amfitrioana a emisiunii “O data in viata”. Bunicute din tot judetul au venit s-o vada pe vedeta TVR1, ajunsa pentru prima data in fata publicului salajean ca si prezentatoare. Talentul Iulianei si prezenta ei de spirit i-a cucerit instantaneu pe cei aproximativ 500 de spectatori care au umplut la maximum sala, acestia aplaudand-o ca pe o veritabila artista.
De multe aplauze, dar si de o multime de laude din partea prezentatoarei au avut parte si artistii care au intrat in scena: ansamblurile “Porolissum” si “Columna” ale Casei Municipale de Cultura Zalau, si solistii Rodica Pop Seling, Aurora Moga Popovici, Ileana Domuta Mastan, Vasile Coca, Alex Teofil si Alexandra Chira, Vladuta Lupau, Ioana Lazar, Vicentiu Pop, Alexandra Teofana Iacob, Vlad Blaga, Vasile Petrusan, Voichita Groza si Sava Negrean Brudascu. Iuliana Tudor a subliniat, in interventiile sale, importanta muncii coregrafilor Gabriela si Marin Hossu, atat prin prisma pregatirii la nivel profesionist a dansatorilor de la “Porolissum”, dar mai ales datorita daruirii cu care sadesc dragostea pentru folclor in inimile copiilor de la “Columna”. De altfel, in semn de apreciere fata de nivelul celor doua ansambluri, Iuliana Tudor le-a lansat invitatia de a participa, oricand doresc, la emisiunea “O data in viata”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut