O carte în memoria lui Doru E. Goron

0
142

Un volum semnat Virgil Mihalca și Doru E. Goron a apărut la Editura „Caiete Silvane”, Colecția Restituiri, în memoria lui Doru E. Goron.

Prezentul studiu privind „Aspecte ale integrării organice a judeţului Sălaj, în cadrul statului naţional unitar român” a fost publicat în Acta Mvsei Porolissensis, numerele VIII (1984) şi X (1986), pe baza documentelor de arhivă de la Arhivele Statului Sălaj, azi Serviciul Județean Sălaj al Arhivelor Naționale, fond Prefectura judeţului Sălaj, folosind şi unele lucrări din acea perioadă.

„Lucrarea a fost elaborată împreună cu regretatul Doru E. Goron, unul dintre cei mai prolifici istorici sălăjeni. Intenţia noastră era de a publica în continuare şi alte documente din perioada 1919 – 1925 şi a face referiri la viaţa culturală, învăţământ, presă. Am considerat ca o datorie morală de a publica într-o carte această lucrare în memoria celui care a fost Doru E. Goron”, spune Virgil Mihalca.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.