Luni dimineața, în jurul orei 08:35, pe Drumul Național 1H, în localitatea Surduc, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea ușoară a doi pietoni.

O femeie de 54 de ani și nepotul ei de 5 ani, au traversat strada prin loc nepermis și au fost accidentați de un autoturism condus de un bărbat din Bălan. Cele două vixtime au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate.

”Din primele verificări efectuate de polițiștii care au intervenit la fața locului, a reieșit că, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Bălan, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum sus-menționat, din direcția Ciocmani către Surduc, a surprins și accidentat doi pietoni aflați în traversarea străzii prin loc nepermis. Pietonii, o femeie de 54 de ani și un băiat de 5 ani, din comuna Surduc au fost transportați la o unitate medicală pentru investigații de specialitate. Conducătorul auto nu consumase alcool, conform rezultatului testării cu aparatul etilometru”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările care au condus la producerea evenimentului rutier.