O banda de hoti a jefuit 35 de pivnite din Virsolt

O banda de hoti a jefuit  35 de pivnite din Virsolt

Aproape toate pivinitele de pe Dealul Virsoltului au fost jefuite in noaptea de vineri spre sambata, chiar in ajunul Pastelui catolic. 

rn

Sambata dimineata, in jurul orei 7.15, un satean a mers la pivnita sa-si ia mai multe sticle de vin pentru masa de Pasti. Cand a ajuns la pivnita, a observat ca a fost jefuita; usa de la intrare era complet distrusa. Sateanul l-a sunat imediat pe primarul cimunei Virsolt, Breda Lajos, care s-a dus imediat la fata locului sa vada despre ce este vorba.
Primarul a constatat ca aproape toate pivinitele de pe Dealul Virsoltului, inclusiva pivnita sa, au fost pradate de hoti. Primarul a alertat imediat Politia, care a inceput cercetarile
Primarul Breda Lajos ne-a spus ca hotii au furat diferite obiecte, dar si cantitati mari de vin si alte bauturi alcoolice pe care le aveau oamenii depozitate acolo.
Politia spune, dupa primele constatari, ca au fost pradate 35 de beciuri si ca incearca sa dea de urma faptasilor.
"Sambata, 31 martie, Politia a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in noaptea de vineri spre sambata in mai multe beciuri (35 de beciuri), de pe raza localitatii Virsolt, de unde au sustras bunuri si produse alimentare. Prejudiciul cauzat in aceste fapte penale se ridica la aproximativ 3.000 de lei. “n cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru furt si continua cercetarile pentru identificarea autorilor", ne-a transmis Maria Cristea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *