O avarie la conducta principala de apa care alimenteaza Zalaul a lasat ieri orasul ”pe uscat”

Ieri dimineata, în jurul orei 4.00, pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalau a avult loc o avarie la conducta principala care alimenteaza o mare parte din oras. 

Foarte multi zalauani s-au trezit ca nu au apa, în conditiile în care ieri a fost canicula. Inclusiv strandului i-a fost întrerupta alimentarea cu apa. Spalatoriile auto au asteptat toata ziua sa se reia distributia apei.
Zona afectata începe la podul de la Armatura, spre Vila Cristal, strada Simion Barnutiu, strada Crisan si strada Closca.
Muncitorii de la Compania de Apa au localizat defectiunea, în zona Ciuperca si au lucrat ieri pe tot parcursul zilei. Directorul Companiei de Apa sucursala Zalau, Eugen Pop, ne-a declarat aseara ca muncitorii încearca sa repare defectiunea si estima ca pe parcursul stop_coloana serii sa poata fi reluata alimentarea cu apa, macar în câteva zone. Eugen Pop a subliniat ca avariile de acest gen sunt imprevizibile si greu de gestionat.
Pe lânga avaria de ieri, mare parte din cartierul Bradet a ramas de asemenea fara apa ca urmare a unei întruperi programate pentru lucrari la hidroforul de la rezervorul din Bradet. Aceste lucrari vor continua pâna joi, iar în cartier se va întrerupe alimentarea cu apa pe sectoare.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *