noiembrie 29, 2022

O ambulanta SMURD care transporta un pacient in stare grava la Cluj a fost implicata aseara intr-un accident

Un accident grav s-a petrecut aseara, in jurul orei 19.00, in localitatea Hereclean, in apropiere de Zalau. O ambulanta SMURD de la Satu Mare care transporta spre Cluj un pacient aflat in stare grava a fost implicat într-o ciocnire cu un alt autovehicul, potrivit informatiilor primite de la Serviciul de Ambulanta Judetean Salaj. O ambulanta de la Zalau a preluat pacientul si l-a transportat la Cluj. Echipajul de pe masina SMURD din SATU mare s-a ales cu o sperietura zdravana si a ramas la fata locului pentru cercetari. 

IPJ Salaj a transmis ca politisti efectueaza cercetarile la fata locului, iar când vor fi finalizate va transmite toate informatiile. Aseara, politia nu a putut spune decat ca a fost vorba de o “tamponare” între ambulanta Smurd si un alt autoturism.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *