decembrie 3, 2022

Nușfalău: Dosar penal pentru poluarea cu deșeuri și substanțe periculoase

Administratorul unei firme din domeniul auto, din Nușfalău, s-a ales cu dosar penal pentru poluarea mediului.

În timpul unui control al polițiștilor de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sălaj, aceștia au constat faptul că administratorul firmei nu a luat măsurile necesare în vederea eliminării ecologice a freonului din sistemul de climatizare de la două autoturisme, aflate în diferite stadii de dezmembrare în curtea societății. Pe lângă această neregulă, societatea nu deținea o instalație omologată de recuperare a freonului și nici nu avea contract încheiat cu vreo unitate economică care prestează astfel de servicii.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de Poluarea prin evacuarea în atmosferă sau pe sol a unor deșeuri ori substanțe periculoase, faptă prevăzută de O.U.G 195/2005, privind protecția mediului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *