Numirea lui Razvan Lucescu ca selectioner se va supune la vot in Comitetul Executiv

Directorul general Ioan Angelo Lupescu a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX ca membrii Comitetului Executiv al FRF vor supune la vot in sedinta de miercuri numirea antrenorului formatiei FC Brasov, Razvan Lucescu, in functia de selectioner al echipei nationale a Romaniei. “Propunerea mea pentru postul de selectioner este Razvan Lucescu. Comitetul Executiv va supune la vot maine numirea lui in functia de selectioner. Dupa analizele pe care le-am facut, eu consider ca Razvan Lucescu este o alegere buna pentru aceasta functie”, a spus Lupescu.
Oficialul FRF a explicat ca a discutat cu Razvan Lucescu o parte din conditiile contractului cu FRF. “Eu am discutat cu el o parte din detaliile contractuale si am ajuns la un acord. Dar negocierile vor continua dupa votul de maine al Comitetului Executiv”, a mentionat directorul general al FRF. Intrebat daca Razvan Lucescuva ocupa si functia de antrenor la FC Brasov pana la finalul actualului sezon, Lupescu a raspuns: “Nu pot spune acum acest lucru. Vom da mai multe detalii maine”.
Comitetul Executiv al FRF a decis rezilierea contractului selectionerului Victor Piturcadupa ce prima reprezentativa a pierdut aproape toate sansele de a se califica la Cupa Mondiala din 2010. FRF ii va achita lui Piturca o clauza de reziliere de 300.000 de euro.
Insarcinat de Comitetul Executiv cu gasirea unui nou antrenor al echipei nationale, Ioan Angelo Lupescu i-a mai propus pana acum functia de selectioner lui Mircea Lucescu, dar acesta a refuzat preferand sa-si prelungeasca cu doi ani contractul cu actuala sa echippa, Sahtior Donetk.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *