Număr de telefon pentru a semnala starea drumurilor din județ

0
64

Având în vedere starea vremii și prognoza meteorologică pentru următoarele zile, Consiliul Județean Sălaj, în calitate de administrator al drumurilor județene, pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 0741. 118. 384, pentru asigurarea programului de deszăpezire a drumurilor județene în regim de permanență – 24/24 ore.

„Apelați acest număr doar în cazul în care un drum județean (DJ) este înzăpezit sau acoperit cu polei și nu se poate circula, ori circulația este îngreunată!”, spun reprezentanții Consiliului Județean Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.