septembrie 28, 2023

Număr de telefon pentru a semnala starea drumurilor din județ

0

Având în vedere starea vremii și prognoza meteorologică pentru următoarele zile, Consiliul Județean Sălaj, în calitate de administrator al drumurilor județene, pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 0741. 118. 384, pentru asigurarea programului de deszăpezire a drumurilor județene în regim de permanență – 24/24 ore.

“Apelați acest număr doar în cazul în care un drum județean (DJ) este înzăpezit sau acoperit cu polei și nu se poate circula, ori circulația este îngreunată!”, spun reprezentanții Consiliului Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut