Numa` pregătiți banii! Vin facturile la curent

În luna februarie, unii dintre clienții Hidroelectrica ar urma să primească și câte opt facturi la electricitate!

Este vorba despre facturile întârziate de luni de zile ale companiei cu acționariat majoritar statul roman.

Hidroelectrica reîncepe să trimită facturi în februarie, după o întrerupere de câteva luni provocată de schimbarea sistemului informatic. Este noul termen avansat de directorul companiei cu peste jumătate de milion de abonaţi. Pentru că vor veni mai multe note de plată în acelaşi timp, abonaţii au posibilitatea să plătească în rate.

Hidroelectrica oferă șansa plății eșalonate a facturii

Hidroelectrica a avut probleme cu sistemul de facturare, iar acesta a fost reparat în urmă cu câteva zile. Astfel, la începutul lui februarie, situația facturilor ar trebui să intre în normal, informeaza gandul.ro.

Facturile se transmit zilnic, sunt calupuri de zeci de mii de facturi care se transmit. În februarie, în principiu, estimăm că se intră în normalitate cu toți clienții, sperând să nu mai fie și alte modificări legislative. Procesul de facturare a început de anul trecut, deja lucrurile se fac automatizat”, afirmă Bogdan Badea, președintele Hidroelectrica.

Pentru clienții casnici, Hidroelectrica a venit cu oferta plății eșalonate, în 45 de zile, a facturii la electricitate. Consumatorii non-casnici pot și ei opta pentru plata în rate, dar într-un interval mai redus, de 30 de zile.

„Dacă vă aflați în dificultate în ceea ce privește plata facturilor, aveți posibilitatea de a opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum șase rate lunare, de valori egale” – Hidroelectrica

Cei care doresc să plătească în rate factura la electricitate trebuie doar să completeze un formular tip, online sau la sediile sucursalelor.

Formularul pentru cererea de eșalonare poate fi descărcat în format electronic la următoarele două adrese:

One Reply to “Numa` pregătiți banii! Vin facturile la curent”

  1. De ce naiba atâta tevatură pe un subiect înțeles și de un elev de clasă primară ? Indexul trebuia îl poți citi lunar, prețul se cunoștea. Lunar trebuia să pui în plic suma pe care ai calculat-o, iar când sosesc facturile aveai banii pregatiți de plată. Fără penalitați, fără gâlceavă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *