Nu se mai plătește nici o subvenție agricolă pană in luna martie

Nu se mai plătește  nici o subvenție agricolă pană in luna martie

Subvențiile agricole nu vor putea fi plătite către fermieri până în luna martie, deoarece autoritățile române nu au timis o notificare la Bruxelles în luna noiembrie .Asta susține președintele Ligii Asociației Producătorilor Liberi din România (LAPAR), Laurențiu Baciu.
Oficialitățile statului nu au puterea să spună adevărul. Ele sunt prinse în jocuri politice și uită de de cei care i-au ales.
Ei bine, banii sunt blocați la Comisia Europeană pentru că Ministerul Agriculturii ar fi trebuit, în luna noiembrie, după terminarea plăților, să facă o notificare la Comisia Europeană, notificare care nu a fost făcută.
Când a venit Petru Daea, noul ministru al Agriculturii, s-a trezit că nu poate face plățile. Potrivit informațiilor de la Ministerul Agriculturii, plățile vor putea fi făcute abia în luna martie. stop_coloana
”Toate legendele pe care le mai auziți cu plata sunt false și vă spun că până în martie nu se mai poate face nicio plată, ca să știți adevărul. Pentru că tot vă duceți la APIA, cei de acolo nu au curajul și găsesc întotdeauna pe cineva vinovat. Vina le aparține celor de la minister, iar când spun minister iau la pachet cu APIA”, a adăugat președintele LAPAR.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *