Nu se abține să nu fure…

0
768

Un bărbat din Zalău a fost prins din nou la furat și a ajuns în arest pentru 24 de ore, după ce în luna mai a fost plasat sub control judiciar, tot pentru o faptă de furt.

Miercuri, 30 iunie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 58 de ani, după ce, în 27 iunie, acesta ar fi pătruns în incinta unui imobil aflat în construcție, de unde ar fi sustras mai multe unelte.

Un echipaj de jandarmi l-a depistat în apropierea locului faptei, având bunurile sustrase asupra sa.

În urma probatoriului administrat, în sarcina bănuitului s-a reținut că duminică, 27 iunie, în jurul orei 13:00, ar fi pătruns într-un imobil din Zalău, aflat în construcție, de unde ar fi luat mai multe unelte.

Bunurile găsite asupra bărbatului au fost predate persoanei prejudicate.

Polițiștii au dispus reținerea lui pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În 9 mai, același bărbat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, după ce ar fi pătruns prin efracție într-un depozit de pe raza municipiului Zalău, de unde a sustras mai multe bunuri.

Atunci, procurorul a dispus plasarea lui sub controlul judicar pentru o perioadă de 60 de zile, stabilind în sarcina bărbatului mai multe obligații.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.