ianuarie 31, 2023

“Nu cred că e bine să se aloce bani mulţi pentru o ramură şi pentru celelalte să nu dai nimic”

Fostul atlet de performanţă, care acum este singurul antrenor de culturism din Sălaj, este supărat că Consiliul Judeţean nu susţine şi alte ramuri sportive, deşi rezultatele nu întârzie la mai multe discipline sportive


Recent, s-a desfăşurat ediţia din acest an a Cupei României la culturism şi fitness, la care sportivii din Sălaj au cucerit trei medalii, două de aur şi una de argint, în condiţiile în care la competiţie au participat tot trei sălăjeni! Astfel, CS Gold GYM Şimleu a bifat două medalii, în timp ce CS Alfa Zalău a cucerit o medalie de aur, prin Szeredai Kristzian Akos.
La finalul concursului, preşedintele grupării zălăuane era mulţumit de prestaţia elevului său, însă era dezamăgit de faptul că autorităţile nu îşi îndreaptă atenţia asupra tuturor ramurilor sportive din judeţul Sălaj. Mai exact, acesta era supărat, în special pe Consiliul Judeţean, care nu susţine sporturile individuale, acolo de unde judeţul nostru s-a putut mândri de-a lungul timpului cu rezultate notabile în competiţiile naţionale, dar şi internaţionale, chiar şi Campionatele Europene sau Campionatele Mondiale!
“În ce priveşte ediţia din acest an a Cupei României, prezenţa a fost cam redusă, dar nivelul a fost destul de ridicat. Sunt mulţumit de medalia realizată de sportivul nostru. Krisztian s-a aflat într-o formă destul de bună, iar pentru competiţiile viitoare sper să avem aceleaşi rezultate. Ar fi foarte bine, dacă autorităţile s-ar uita şi la sporturile individuale. stop_coloana Primăria se mai implică cât de cât, dar Consiliul Judeţean chiar deloc. Şi noi facem parte din Sălaj şi locuitorii judeţului se pot mândri cu rezultatele de la culturism, karate, atletism sau box. Nu cred că e bine, să se aloce bani mulţi pentru o ramură şi pentru celelalte să nu dai nimic”, ne-a declarat LIviu Unguruşan, preşedintele CS Alfa Zalău.
Să spunem că, în acest moment, Consiliul Local are pregătită o sumă consistentă pentru echipa de volei CS Volei Municipal şi pentru echipa de fotbal FC Zalău, dar aici există o problemă la accesarea acestor fonduri. Tot pe bază de proiecte, autorităţile locale au alocat recent o sumă de aproximativ 50.000 de lei pentru mai multe ramuri sportive. Consiliul Judeţean rămâne, însă, pe aceeaşi linie şi susţine doar formaţia de handbal HC Zalău, ca urmare a unui contract de finanţare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut