La faza finală de la Târgovişte, formaţia zălăuană a pierdut toate meciurile din grupă


La mai puţin de două săptămâni după isprava de la Satu Mare, CS Atletic Zalău a fost de nerecunoscut la turneul final de la Târgovişte, unde a pierdut toate meciurile. Oricum, tinerii jucători merită felicitaţi pentru faptul că au ajuns între cele mai bune 8 echipe din România, însă antrenorul Claudiu Cornaci este de părere că echipa sa putea şi mai mult.

“Am avut speranţe că putem face o figură frumoasă şi la Târgovişte, dar din păcate am pierdut toate meciurile. Nu aceasta este faţa echipei şi rămân la părerea că copiii nu au jucat la adevărata lor valoare. Probabil şi miza la un astfel de turneu şi-a spus cuvântul. Am întâlnit echipe valoroase, dar nu au fost cu mult peste noi. Am fost aproape de un rezultat bun cu echipa din Focşani, iar cu CFR Cluj am deschis scorul, dar am ratat câteva oportunităţi de a ne desprinde, iar acest lucru ne-a costat”, a declarat Claudiu Cornaci, care speră ca în viitorul apropiat CS Atletic să mai fie prezentă şi la alte turnee finale.
“Una peste alta, participarea la turneul final fost o experienţă bună pentru noi. Am jucat la o competiţie unde au fost prezente cele mai bune 8 echipe din ţară, iar organizarea şi condiţiile au fost ireproşabile. Au fost prezenţi mai mulţi oameni de fotbal, iar acest lucru poate fi un imbold pentru copii. stop_coloana Sperăm ca în perioada următoare să ajungem la cât mai multe turnee finale cu mai multe grupe”, a încheiat “Corbul”.
În final, să spunem că Grupa B a fost câştigată de CFR Cluj, în timp ce în Grupa A s-a impus Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”. Cele două formaţii şi-au disputat finala mare, care a fost câştigată la loviturile de departajare de echipa constănţeană, în timp ce în finala mică s-a impus Prosport Focşani în faţa celor de la LPS Suceava.
Rezultatele din Grupa B:
Atletico Arad – Atletic Zalău 3 – 1
CFR Cluj – Prosport Focşani 4 – 2
Atletic Zalău – Prosport Focşani 1 – 2
Atletico Arad – CFR Cluj 2 – 2
CFR Cluj – Ateltic Zalău 7 – 1
Prosport Focşani – Atletico Arad 2 – 0
Clasament:
1. CFR Cluj 3 2 1 0 13 – 5 7p
2. Prosport Focşani 3 2 0 1 6 – 5 6
3. Atletico Arad 3 1 1 1 5 – 5 4
4. Atletic Zalău 3 0 0 3 3 – 12 0