ianuarie 27, 2023

Nu a dat prioritate ambulanței și a tamponat două mașini

În această diminieață, la ora 07:41, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați să intervină la un accident rutier, produs între localitățile Șilmeu Silvaniei și Nușfalău.

“Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că o autoutilitată care circula pe Drumul Național 1H, din direcția Șimleu Slivaniei către Nușfalău, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în fața sa, în aceeași direcție. În urma impactului, autoutiliatara a ricoșat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune laterală-față cu o autoutilitară (cisternă).

Nicio persoană nu a fost rănită, iar evenimentul a fost soluționat de polițiștii rutieri ca accident cu pagube materiale.

Niciunul dintre cei 3 șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Conducătorul autoutilitatrei care nu a păstrat distanța regulamentară în mers, un bărbat din localitatea Pusta, a fost sancționat contravențional, urmând ca asiguratorul său să despăgubească proprietarii celor două vehicule pentru daunele produse”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

Potrivit martorilor de la fața locului, în spatele cisternei care circula către Șimleu Silvaniei, din direcția Nușfalău, se afla o ambulanță cu semnalele luminoase aprinse. Șoferul cisternei, un bărbat din Satu Mare, a încetinit și a tras pe dreapta, pentru a face loc ambulanței. Un autoturism care venea din sens opus, condus de o femeie din Zalău, a procedat în mod similar, pentru a acorda prioritate ambulanței. Șoferul din spatele său, un bărbat din Pusta, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, a intrat cu autoutilitara în mașina din fața sa, apoi a ricoșat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu cisterna.

2 thoughts on “Nu a dat prioritate ambulanței și a tamponat două mașini

  1. Ala cu utilitara e din ala de rom cu permisu de sapte mii de ieuroi, pana mai vreo 2 ani isi bagau soferi romani cu 200 de lei pe zi si doua meniuri la zi , acuma cum s-o scolit toti de taraie dupa ei niste remorcoace pline de fiare vechi pe prosteala unor bunici si bunicute cu un chil de uoloi den kaufland . Oare cei ce le-o dat permisele dorm linistiti?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut