septembrie 30, 2023

Formatia antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu s-au reunit luni, dupa sarbatorile de iarna, efectuand primul antrenament din acest an. Noutatile din vestiarul Rematului sunt Marius Ciortea (foto), Sergiu Ilies, si este asteptat in aceste zile si un voleibalist din Serbia. Marius Ciortea, ultima data la Steaua Bucuresti, nu a semnat contractul cu clubul, dar pare dispus sa apere culorile Rematului pe viitor. Sergiu Ilies, un ridicator de certa valoare, cu multe titluri de campion la activ si experienta internationala mare, va incerca sa redreseze jocul la fileu. Au plecat de la Remat, inaintea sarbatorilor de iarna, Branko Madzarevic, Andrei Stoian, Cristian Pop, care isi va cauta echipa. Cristian Cadar, in prezent in lot, va pleca si el curand de la echipa. Conducerea clubului are in vedere aducerea unor jucatori tineri de la juniorii I ai Clubului Sportiv Scolar.
Primul meci din acest an, pentru echipa de la poalele Mesesului, va avea loc pe 17 ianuarie, pe teren propriu, cand va intalni pe Dinamo.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut