noiembrie 26, 2022

Noutati in fotbalul salajean

COMPETITIILE AJF DEBUTEAZA IN ULTIMA DECADA DE IULIE!

rn

 Competitiile AJF SALAJ  debuteaza in  27 iulie cu un meci   de  SuperCupa Salajului , intre castigatoarea campionatului     si  FC Dumbrava Galgau Almas. Cum  Unirea Mirsid ,  a cedat drepturile de folosinta  la nou infiintata SCM Zalau, acum in cautarea staffului si jucatorilor, aceasta ar fi adversara celor de la  Galgau Almas.  In 28 iulie,  debuteaza prima etapa din sezonul competitional 2019-2020,  faza din Cupa Romaniei.Vor fi programate echipele fara obligatii, de orice natura, fata de AJF SALAJ.De asemenea ,echipele noi inscrise vor face dovada existentei unui teren de fotbal amenajat,in conditii si cerinte minime de omologare  iar baremele de arbitraj vor fi platite la teren.

rn

REGULAMENT NOU,LA STATUTUL SI TRANSFERULUI JUCATORILOR

rn

Potrivit sit-ului AJF Salaj,preluat din Regulamentul FRF, conform unor prevederi din Regulamentul Statutului si Transferul Jucatorilor de fotbal, se pot face , in perioada  respectiva,  transferuri cu respectarea obligatiei ca cerea jucatorului respectiv    , sa ajunga la Comisia de Specialitate a AJF Salaj, sa fie inregistrata si achitata suma prevazuta.Peste aceasta data, se fac transferuri, pina inainte cu 48 de ore, de data inceperii competitiilor AJF SALAJ, cu respectarea Regulamentului de Transferuri.

rn

ANTRENOR NOU, CU LICENTA,LA SIMLEU SILVANIEI!

rn

Potrivit oficialilor lui Sport Simeu Silvaniei, in sezonul 2019-2020, se duc discutii, ca un antrenor cu licenta PRO, sa aduca Simleul acolo sus,in fotbal! Se vehiculeaza nume din Oradea, Cluj, Satu Mare. Cel mai posibil  nume  ar fi George Zima, ultima oar] ‘nrolat la Energeticianul Oradea. Reamintim ca  sub antrenoratul lui Dacian Nastai, acum la FCSB, Silvania Simleu Silvaniei a evoluat in Liga II-a.Presedintele clubului Sportul Simleu Silvaniei, Ioan Gurzau, spune ca , ^o parte din cerintele  antrenorului, venit din Oradea, sunt, in mare, rezolvate^. Ramane de vazut ce jucatori va aduce Gurzau, daca unii jucatori de la Mirsid ar intra in calcul , ori juniorii vor fi promovati pe banda!.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *