februarie 4, 2023

Noul şi vechiul centru de la Volei Municipal Zalău, increzător inaintea noului sezon: “Vrem să repetăm performanţele din sezonul trecut”, a spus Mihai Gheorghiţă

Timp de patru ani a jucat Mihai Gheorghiţă la CS Volei Municipal, însă în vara trecută a semnat cu Steaua, formaţie la care însă a evoluat mai puţin, având şi o concurenţă acerbă. Tocmai în sezonul în care voleibalistul a plecat de la Zalău, Volei Municipal a devenit campioană, astfel că Mihai Gheorghiţă are o undă de regret că nu s-a aflat în lotul Zalăului în campionatul trecut.

După un an, jucătorul în vârstă de 32 de ani a revenit la poalele Meseşului şi speră ca de data aceasta să devină campion, după ce în cei patru ani petrecuţi în prima aventură şi-a trecut în palmares două Cupe ale României, dar şi trei medalii de argint.

“Am venit la campioana României şi îmi pare rău că nu am fost la Zalău şi în sezonul trecut, când Volei Municipal a devenit campioană. Chiar dacă va fi un campionat mai puternic decât cel precedent, sperăm să facem o figură frumoasă şi de ce nu să repetăm performanţele din sezonul trecut”, a declarat Mihai Gheorghiţă la reunirea lotului.

Să mai spunem că Mihai Gheorghiţă a fost adus la Zalău pentu a-l înlocui pe centru ucrainean Mykola Rudnytskyi, plecat de la echipă în această vară, el fiind indisponibil în a doua partea a campionatului trecut, din cauza unei accidentări.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut