octombrie 5, 2022

Echipă nouă de conducere pentru tinerii social-democrați din Zalău

Tinerii social-democrați din Zalău si-au ales vineri, 3 decembrie, noul for de conducere al organizației municipale.

În cadrul conferinței de alegeri, cu votul celor 67 de delegați prezenți, tinerii au decis cine va conduce organizația de tineret pentru următorii patru ani.

Astfel, noul președinte ales este Larisa Dina Ciupe, noul președinte executiv este Narcisa Panie, iar secretarul executiv al TSD Zalău este Dan Ionuț Crișan.

Biroul executiv cuprinde și cinci funcții de vicepreședinți – Cristina Nagy, Alexandru Gliguță, Sorin Criste, Gabriel Prodan și Mihai Druhora; pentru funcțiile de membru din Birou s-au înscris în competiție și au fost aleși Diana Breban, Codruța Valea, Crina Păușan, Roxana Bulgărean și David Țîrlea.

”TSD Zalău are de astăzi o nouă conducere și sunt mândră de faptul că reprezint organizația în calitate de președinte.

Am pornit de foarte tânără în acest proiect politic în care am crescut și m-am dezvoltat pas cu pas. TSD și PSD au fost și sunt o casă bună pentru mine, iar de astăzi voi reprezenta oamenii faini din organizația de tineret pentru care toți, împreună, trebuie să luptăm. Noi suntem liderii de mâine și contează ce fel de lideri învățăm să devenim!

Urmează o perioadă frumoasă, dar și plină de provocări. Acțiunile TSD Zalău din perioada imediat următoare vor fi specifice sărbătorilor de iarnă, după care ne vom concentra energia spre diverse activități politice.

Toți tinerii din organizație aduc un aport semnificativ proiectelor prin experiența fiecăruia, prin diversitatea profesiilor pe care și le-au ales, prin profesionalismul și dedicarea de care dau dovadă atât la locul de muncă, cât și în interiorul organizației. Împreună suntem cei mai puternici și vom duce mai departe renumele TSD Zalău ca fiind cea mai mare organizație politică de tineret din Sălaj”, a declarat Larisa Ciupe, noul președinte TSD Zalău.

Tot în cadrul conferinței de alegeri au fost validați și delegații la conferința județeană de alegeri a TSD Sălaj, eveniment care va avea loc miercuri, 8 decembrie.

Moment emoționant în memoria lui Dan Chiș

Ultimele alegeri în cadrul TSD Zalău au avut loc în vara anului 2015, iar în perioada scursă de atunci tinerii social-democrați din Zalău l-au avut coleg și reprezentant la vârful organizației județene de tineret pe Dan Chiș, cel care în urmă cu un an și jumătate s-a stins din viață mult prea devreme, în urma unui accident.

În memoria lui Dan, tinerii au ținut un moment de reculegere, iar pe parcursul derulării lucrărilor conferinței de alegeri au fost prezentate imagini cu el și cu toți tinerii implicați în acțiunile socio-politice.

”Dan Chiș a fost parte a tot ceea ce a însemnat TSD Zalău în această perioadă. Noi, cei de ieri, lăsăm în urma noastră câteva acțiuni de suflet, pe lângă clasicele activități politice. Toți am făcut și am dat tot ce a fost posibil pentru organizație. Am crescut aici, ne-am fost martori unii altora la evenimentele importante din viața personală, am știut să ne fim alături la bine, dar mai ales la greu. Dumnezeu ne-a pus și frâne și unii au fost nevoiți să se oprească. Viața ne-a despărțit de câțiva colegi din cauza unor accidente stupide. Alții au avut hopuri medicale de depășit. Dar mulți ați continuat. Fiți uniți, acționați ca un tot unitar mai ales în momentele de cumpănă și războaie și luptați-vă pentru dreptate, pentru echipă, pentru lideri nepătați ai viitorului”, a fost mesajul fostei echipe de conducere a TSD Zalău.

Din partea organizațiilor județene și municipale ale PSD au participat în calitate de invitați Sergiu Panie, Alin Demle, Florin Florian, Alin Opriș, Călin Forț, Teodor Balajel și Claudiu Bujor.

2 thoughts on “Echipă nouă de conducere pentru tinerii social-democrați din Zalău

  1. Am crezut ca odata cu trecerea timpului va disparea sau se va linisti iubirea netarmurita pentru ce a insemnat partidul comunist,dar urmasii si urmasi urmasilor ,duc mai departe maretele idealuri ale lui groza,dej,ceausescu,iliescu.Pentru cine poate pleca din lagarul comunist este ideal sa o faca,cei care nu mai putem trebuie sa ne resemnam .gata!!!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.