noiembrie 29, 2022

Notig-incident electoral rezolvat

 

rn

Biroul Electoral Judetean (BEJ) Salaj a fost informat duminica, la ora 6.30, de catre presedintele sectiei de votare 263, din Notig-comuna Salatig, despre faptul ca stampila de control a sectiei a fost distrusa din greseala.

rn

 

rn

In aceste conditii, conform Institutiei Prefectului, in sectia 263-Notig procesul electoral a Incepul la ora 8.25, dupa ce s-a confectionat o noua stampila, care a fost transmisa Iin sectia respectiva si predata pe baza de proces verbal.

rn

 

rn

In toate celelalte 311 sectii de votare din Salaj procesul electoral a Inceput la ora 7.00 si nu au fost semnalate alte incidente.

rn

 

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *