decembrie 6, 2022

Note de 4 și 5 la concursul pentru posturile de directori de școală

După două tentative eșuate de a ocupa toate posturile de conducere din unitățile de învățământ sălăjene prin concurs, am asistat, luna aceasta, la cea de-a treia încercare.

Pe 18 posturi vacante de directori și directori adjuncți scoase la concurs, s-au înscris doar 8 candidați. La prima probă, cea scrisă, s-au prezentat numai 7 dintre ei. Aceștia au obținut note între 5,60 și 8,20. Pentru a putea merge mai departe, era necesar să obțină cel puțin nota 7,00. Astfel, au mai rămas în cursă doar 4 candidați.

Primii care au susținut proba orală, în 22 septembrie, au fost candidații pentru posturile de director adjunct la Școala Gimnazială “Gheorghe Lazăr” Zalău, director la Școala “Gyulaffy Laszlo” Cehu Silvaniei, director adjunct la Liceul Tehnologic “Octavian Goga” Jibou și director la Școala Gimnazială Nr. 1 Lozna.

În 23 septembrie, s-au organizat interviurile pentru postul de director la Școala Gimnazială Nr. 1 Chieșd și pentru postul de director la Școala Gimnazială Nr. 1 Băbeni.

În urma celor două probe ale concursului, candidatul pentru postul de director adjunct la Școala Gimnazială “Gheorghe Lazăr” Zalău a fost declarat admis, cu nota 7,40 la scris și 8,80 la interviu.

Candidatul pentru postul de director director al Școlii Gimnaziale “Gyulaffy Laszlo” Cehu Silvaniei a fost notat cu 7,40 la scris și 8,20 la proba interviului, fiind și el declarat admis.

Cele mai bune rezultate le-a obținut candidatul pentru postul de director adjunct la Liceul Tehnologic “Octavian Goga” Jibou. Acesta a fost admis după ce a primit 8,20 la scris și 9,20 la proba interviului.

Un candidat și-a încercat norocul pe 3 posturi

Un candidat și-a încercat norocul pentru trei posturi de director, dar nu a prins niciunul.

Acesta a primit 7,20 la proba scrisă, dar la oral nu a reușit să ia notă de trecere.

În 22 septembrie, la proba interviului pentru postul de director la Școala Gimnazială Nr. 1 Lozna, a primit nota 5,20 și a fost declarat respins.

A doua zi, s-a prezentat la proba interviului pentru postul de director al Școlii Gimaziale Nr. 1 Chieșd. De data aceasta, a primit nota 4,00 și a fost declarat respins.

În aceeași zi, candidatul avea programat cel de-al treilea interviu, pentru postul de director al Școlii Gimnaziale Nr. 1 Băbeni, dar a ales să se retragă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *