Noile tratamente stomatologice și implanturi fără durere, acum și în Zalău

Noile tratamente stomatologice și implanturi fără durere, acum și în Zalău

Îți recapeți zâmbetul, sănătatea și pofta de viață

Chiar dacă ai pierdut un dinte sau întreaga dantură, sau te confrunți cu probleme la nivelul dinților, acum este simplu, rapid și nedureros să îți recapeți zâmbetul, sănătatea și pofta de viață. Calitatea vieții este tot mai importantă pentru fiecare dintre noi, la fel și aspectul fizic, siguranța de sine și funcționalitatea danturii, adică cât de ușor mănânci și vorbești sau cât de relaxat zâmbești.

Centrul de Implantologie Transilvania este o clinică stomatologică modernă, cu un concept nou realizat la cele mai înalte standarde și aparatură performantă pentru a oferi pacienților siguranță, confort și tratamente stomatologice complete, nedureroase, deci poți uita de frica de dentist.

Indiferent cât de complexe sunt problemele cu care te confrunți, cât timp a trecut de când ai pierdut dinții sau dacă osul tău s-a resorbit, te bucuri de variante de tratament personalizate pe nevoile tale. La finalul consultației primești toate informațiile despre costurile întregului tratament, etapele și durata lui, deoarece cu toții ne dorim, și este normal să știm toate aceste aspecte încă de la început.

Dacă ai pierdut un dinte sau întreaga dantură, tratamentul cu implanturi este soluția optimă pentru înlocuirea dinților, indiferent de vârstă. La CIT beneficiezi de tratamente de implantologie dentară minim invazive și nedureroase cu beneficii de care te bucuri o viață întreagă. Cu ajutorul implanturilor îți recapeți zâmbetul perfect și te bucuri din plin de fiecare moment, fără restricții alimentare și fără sentimente de jenă atunci când râzi în public.

Centrul de Implantologie Transilvania Zalău se află pe Strada 9 Mai, bloc U și are o echipă medicală multidisciplinară formată din asistente medicale și medici specialiști din Cluj și Zalău, care oferă tratamente și soluții personalizate, adaptate bugetului tău. În plus, pe lângă modalitățile clasice de plată, acum poți achita tratamentele și în rate.

Echipa CIT pregătește dantura tuturor pacienților, în cel mai scurt timp, indiferent de vârstă sau de nevoile acestora.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *