Marți, 18 iunie, primarul ales al municipiului și noii consilieri locali au primit, din partea președintelui Biroului Electoral de Circumscripție Municipală nr. 1 Zalău, Costin Moldoveanu, certificatele doveditoare.

Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a Primăriei Zalău, în prezența conducerii instituției și a consilierilor locali care își vor prelua mandatul în toamna acestui an.

“Vă felicit, domnule Președinte al Biroului Electoral de Circumscripție Municipală și, totodată, felicit membrii Biroului pentru efortul depus. Apreciez că ați menținut un echilibru absolut necesar într-o competiție electorală și că la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nu au fost înregistrate probleme. Felicit toți consilierii locali, colegi cu care voi lucra în următorul mandat, și sunt absolut convins că împreună vom face ceea ce trebuie pentru continuarea dezvoltării Municipiului Zalău și pentru creșterea calității vieții în comunitatea noastră”, a transmis, în cadrul evenimentului, primarul Ionel Ciunt.