septembrie 29, 2023

Noi oportunități de dezvoltare pentru Țara Silvaniei

0

Joi, 22 iunie, în localitatea Hida, au avut loc Consiliul Director și Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Țara Silvaniei”, la care au participat reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale membre.

În cadrul întâlnirii, a fost aprobat memorandumul pentru trecerea ADI Țara Silvaniei la implementarea mecanismului de finanțare Investiții Teritoriale Integrate, o oportunitate valoroasă de a dezvolta durabil și integrat microregiunea Țara Silvaniei, prin atragerea de fonduri europene.

Dinu Iancu-Sălăjanu, președinte al ADI Țara Silvaniei și al Consiliului Județean Sălaj, a anunțat preocuparea Asociației de a atrage noi membri din Sălajul istoric.

În același cadru, a fost aprobată hotărârea de aderare la ADI Țara Silvaniei a comunei Cristolț, numărul total al membrilor ajungând, astfel, la 59.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut