Noi oportunități de afaceri și locuri de muncă în plus

Oportunitățile de finanțare prin fonduri europene disponibile în exercițiul financiar 2021-2027 au făcut obiectul discuției pe care președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a avut-o marți, 25 mai, cu directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel Boloș.

“Am primit astăzi vizita domnului Marcel Boloș, prilej cu care am prezentat principalele proiecte pentru care dorim să accesăm fonduri europene. Sunt proiecte care vor asigura dezvoltarea Sălajului și care vor aduce beneficii directe cetățenilor, creând o infrastructură rutieră mai bună, noi locuri de muncă și noi oportunități de afaceri, încurajând turismul și investind în sistemul de sănătate”, a subliniat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.