Noi oportunități de afaceri și locuri de muncă în plus

0
338

Oportunitățile de finanțare prin fonduri europene disponibile în exercițiul financiar 2021-2027 au făcut obiectul discuției pe care președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a avut-o marți, 25 mai, cu directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Marcel Boloș.

„Am primit astăzi vizita domnului Marcel Boloș, prilej cu care am prezentat principalele proiecte pentru care dorim să accesăm fonduri europene. Sunt proiecte care vor asigura dezvoltarea Sălajului și care vor aduce beneficii directe cetățenilor, creând o infrastructură rutieră mai bună, noi locuri de muncă și noi oportunități de afaceri, încurajând turismul și investind în sistemul de sănătate”, a subliniat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.